Incasseren met respect en een glimlach

Wij begrijpen dat het nooit leuk is om een brief van een incassokantoor te ontvangen. En we weten dat er allerlei redenen kunnen zijn waarom een factuur blijft liggen. Toch is het nu belangrijk dat u de betalingsachterstand snel oplost. Zo voorkomt u dat de kosten hoger worden. Op deze pagina leest u wat u kunt doen. 


U bent een consument

In de eerste brief – de WIK-brief – ziet u welk bedrijf ons heeft ingeschakeld. U ontvangt ook alle gegevens van de niet-betaalde factuur of facturen. Het factuurbedrag is verhoogd met de wettelijke rente. Zorg dat u binnen veertien dagen na ontvangst van de brief betaalt. Zo voorkomt u dat we u een tweede brief sturen en het bedrag verhogen met de wettelijke incassokosten.

U bent een bedrijf

In de eerste brief ziet u over welke factuur of facturen van welk bedrijf het gaat. We verhogen het oorspronkelijke factuurbedrag met de wettelijke rente en de wettelijke incassokosten. De hele vordering wordt gespecificeerd weergegeven. In deze brief noemen wij een datum waarop wij uiterlijk uw betaling ontvangen.

U kunt niet betalen

Neem direct contact op met INCASSO PREISS via telefoonnummer +31(0) 10 841 21 38 of per mail. We maken samen met u direct duidelijke, haalbare en acceptabele afspraken.

Let op!

Zolang u niet betaalt, loopt de renteberekening gewoon door.

De kosten worden dus elke dag hoger.

Wij gaan ervan uit dat onze brieven duidelijk zijn. Toch kan het zijn dat u nog vragen of opmerkingen heeft. Kijkt u dan bij veel gestelde vragen of u mag natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Neem contact op met INCASSO PREISS. Wij bespreken de mogelijkheden voor een betalingsregeling.

Neem contact  met INCASO PREISS op en vertel ons uw bezwaren. Wij ontvangen uw bezwaren ook graag per mail of post.

Mail ons direct het betreffende betaalbewijs. Wij zoeken dan uit, wat er met het boeken van uw betaling is misgegaan.

Jammer dat u niet tevreden bent. Wij ontvangen uw klacht graag per e-mail. U ontvangt aansluitend een ontvangstbevestiging en binnen 14 dagen een schriftelijke reactie. Bij geschil kunt u contact opnemen met de keurmerkhouder bij PH Quality BV (info@keurmerk-svi.nl).

Heeft u nog vragen, suggesties of wilt u een complimentje kwijt?

Laat het ons weten.

Keurmerk Sociaal Verantwoord Incasseren

© 2023 INCASSO PREISS
design & powered by AWINK Websolutions