Hoe zou ik zelf behandeld willen worden?<br>Deze vraag stel ik mij dagelijks.

In de loop der jaren heb ik de meest uiteenlopende redenen van debiteuren gehoord, waarom een factuur niet werd betaald. Trieste verhalen, zeer bijzondere verhalen, ongeloofwaardige verhalen. Bij elke nieuwe vordering ga ik echter van de oprechtheid van de debiteur uit en zijn intentie de betalingsachterstand op te lossen. Bij de meeste debiteuren is dat gelukkig ook het geval.

Vriendelijk incasseren werkt het best

Er zijn verschillende manieren om een vordering te incasseren en er wordt veel onderzoek naar gedaan. De resultaten van deze onderzoeken onderstrepen mijn werkwijze, namelijk dat vriendelijk incasseren het best werkt.

Hoe zou ik zelf behandeld willen worden?

Bij mijn werkzaamheden ga ik daarom steeds van uit hoe ik zelf behandeld zou willen worden. Als klant zijnde maar ook als debiteur zijnde. Mijn ervaring is dat je meer bereikt als je mensen vriendelijk en fair behandelt. Het resultaat is dat debiteuren sneller betalen en de klanten uiteindelijk veel sneller hun geld ontvangen.

Visitekaartje van uw bedrijf

Ik zie INCASSO PREISS als het visitekaartje voor bedrijven die hun incasso-aangelegenheden op een accurate en integere manier willen oplossen. Zonder daarbij de debiteur als mens uit het oog te verliezen. Dankzij mijn aanpak kan de zakenrelatie tussen klant en debiteur blijven bestaan. Mijn motto daarbij is: “de slecht betalende klant van vandaag, kan de potentiële klant van morgen zijn”.

Klein en wendbaar

Alhoewel INCASSO PREISS een kleine onderneming is, zie ik dat juist als sterk punt. Denk daarbij aan flexibiliteit en maatwerk dat we kunnen bieden en het feit dat beslissingen snel genomen kunnen worden. 

Ik wens u veel goed betalende klanten!

Gabi Preiss

Heeft u vragen?.
E-mail ons gerust of bel naar +31(0) 10 841 21 38