Viviyanti Keijmis
eigenaresse StartMeUp

"Als ondernemer is het ontzettend belangrijk om duidelijkheid te verschaffen als het gaat om betalingen die uit blijven. Gabi van Incasso Preiss incasseert vorderingen op een klantvriendelijke maar zeer correcte professionele manier. De integere, accurate en transparante manier van werken geven een vertrouwd en goed gevoel. Als StartMeUp zijn wij dan ook zeer tevreden over deze prettige samenwerking."

Marc van der Stelt
eigenaar MS Fotografie

"Gabi Preiss van Incasso Preiss denkt graag mee met de kleine ondernemer en komt met een passende oplossing voor uw incassoprobleem. Wij kunnen haar dan ook van harte aanbevelen als u ook uw incasso op een perfecte manier geregeld wilt hebben."

Madelon Veldkamp
eigenaar TAS Westland

"Na twee jaar zelf geprobeerd te hebben om de achterstallige rekeningen betaald te krijgen van een klant, heb ik het uiteindelijk over gegeven aan Gabi van INCASSO PREISS. Zij heeft het voor elkaar gekregen om uiteindelijk na vele pogingen, veel geduld en haar correcte manier van omgang met mensen, een betalingsregeling te treffen met deze klant. Bedankt Gabi, ik kan je dan ook een ieder aanbevelen. INCASSO PREISS is een professioneel en zeer correct incasso bureau."

Peter Breure directeur
CWT Commodities (Rotterdam) BV

"INCASSO PREISS is een verademing vergeleken met alle andere incassobureaus. De persoonlijke aandacht en professionele aanpak van Gabi Preiss is van een hoog niveau. Niet alleen voor debiteuren in het binnenland maar ook voor uitstaande nota´s in het buitenland is INCASSO PREISS een uitkomst. Ik raad iedere ondernemer INCASSO PREISS aan."

Ben Oostrum eigenaar
Boo Ben Oostrum Ontwerpt

"Gabi Preiss van INCASSO PREISS  heeft op een persoonlijke en professionele manier mijn incassoproblemen ter hand genomen. Daarbij komt ze in iedere fase met heldere en goede adviezen. Ik kan Gabi Preiss dan ook van harte aanbevelen."

Harry den Hond Partner
SAM Accountants

"Vanaf de start doen wij al zaken met INCASSO PREISS. De incasso werkzaamheden worden transparant en snel verzorgd met positieve resultaten tot gevolg. Door onze ervaringen verwijzen wij inmiddels ook onze cliënten door, welke ook zeer te spreken zijn over de flexibiliteit, waarbij INCASSO PREISS altijd direct klaar staat met raad en daad."

Heeft u nog vragen, suggesties of wilt u een complimentje kwijt?

Laat het ons weten.